COMM-IT - Matt Verhaegh
Tel: +31 (0)493-695191
Mobiel: +31 (0)6 21586262
email: info@comm-it.nl


Consultancy netwerk

COMM-IT maakt deel uit van een netwerk van zelfstandig werkende consultants. Dit netwerk is opgericht om ervaringen en kennis uit te wisselen. Daarnaast vergroot dit netwerk de kans om aan de vraag van potentiële opdrachtgevers te voldoen. Het netwerk bestaat uit professionals op het gebied van project management, verandermanagement, kwaliteitszorg, procesverbetering en architectuur.

Hieronder volgt een korte presentatie van deze professionals.

Sonja de Bruin

Sonja is consultant op het gebied van kwaliteitsmanagement en eigenaar van Themis Consultancy. Zij verleent diensten op het gebied van kwaliteit in de breedste zin van het woord, aan middelgrote en grote IT bedrijven. Na haar afstuderen in 1993 aan de HTS richting Elektrotechniek, is zij in verschillende rollen binnen multi-disciplinaire IT projecten werkzaam geweest.
www.themis-consultancy.nl
Sonja
Hans

Hans Jonker

Hans heeft ruim 25 jaar ervaring in (software) productontwikkeling, waarvan de laatste 11 jaar in process verbeteringen (CMMI-assessor, SCRUM-Master, Prince2-Foundation) in grote en kleine bedrijven. Hij heeft ruime ervaring als QA Officer (ook FDA) en is sinds 2010 officieel ISO 9001/13485 lead auditor.
Hij staat bekend om zijn positieve houding en enorme drive om een verandertraject in te gaan en tot een goed einde te brengen.
www.argoconsultancy.eu

Willem van den Biggelaar

Willem heeft meer dan 25 jaar ervaring in multi-disciplinaire produkt ontwikkel omgevingen. Hij is een gecertificeerde ISO 9001 / 13485 en CMDCAS lead auditor. Hij is inzetbaar als kwaliteitsman, Q&R / FDA consultant , assessor of proces verbeteraar. Pragmatisch en resultaatgedreven.
www.processvision.nl
Willem
Han

Han kleyn Winkel

Senior SW Designer / SW Architect / Trainer / Coach, met meer dan 25 jaar ervaring in multidisciplinaire projecten bij diverse bedrijven. Zijn ervaring heeft vooral betrekking op object georiënteerde software ontwikkeling t.b.v. real-time embedded en distributed systems.
www.klwinkel.nl

John van Spaandonk

John heeft meer dan tien jaar internationale ervaring met het (bege)leiden van projecten. Hij combineert gedegen kennis van zaken met een doelgerichte en mensgedreven aanpak. Hij is inzetbaar als projectleider, trainer (algemeen projectmanagement, Prince2, Scrum) projectadviseur of coach.
www.vanspaandonk-koks.nl
John
Angelo

Angelo Hulshout

Angelo is een software/systeemarchitect en trainer/coach, met 15 jaar ervaring in verschillende branches, waaronder medische industrie, consumenten electronica en de bancaire wereld. Naast software- en systeemarchitectuur houdt hij zich bezig met ontwikkeling op het gebied van modelgedreven softwareontwikkeling en codegeneratie. Angelo is beschikbaar voor uitvoerend werk als architect of als trainer en coach voor (aanstaande) software en systeemarchitecten.
www.delphino-consultancy.nl