Website "De Sneppers"

De "Sneppers" is een vriendengroep die al meer dan 40 jaar bij elkaar is. Vroeger zijn ze samen uitgegaan en op vakantie geweest, hebben vele voetbalwedstrijden gespeeld, en ook vele jaren met Carnaval actief meegedaan: optochten, optredens tijdens zittingavonden, liedjesavonden. Tegenwoordig gaan de Sneppers regelmatig samen op stap (onder andere naar de Ulenpas), maar doen ook mee aan sportactiviteiten (zoals de 11-dorpenloop). 

 

De Sneppers bestaat uit de volgende personen: Wim Grommen, Marlies Grommen-Fijten, Frits Koopmans, Marij Koopmans-Kersten, Sjraar van Roy, Marij Hendricks, Frits Verstappen, Ger Verstappen-Reintjes, Theo Reinders, Lei Timmermans, Marianne Timmermans-Metsemakers, Marij Verhaegh-van Mullekom, Mat Verhaegh.

en de kinderen Freek, Jef, Pien, Siem Koopmans, Lotte, Tina, Sofie Verstappen, Julia, Laura, Mathijs Verhaegh, Rob, Stan, Jill Timmermans, Freek, Loes Grommen (helaas staan ze niet allemaal op onderstaande recente groepsfoto's van 2012 en 2011).

 

 

LAATSTE NIEUWS
April 2012: Lei Timmermans gaat meedoen aan de Alpe D'HuZes 2012. Ook te noemen dat Marianne Timmermans de berg gaat lopen. Er is een zeer geslaagde verrassingsavond georganiseerd voor geld in te zamelen. Meer informatie op http://www.leitimmermans.nl en de Alpe D'HuZes site zelf. 


November 2011: onze Theo heeft een KONINKLIJK LINTJE gekregen. PROFICIAT namens de sneppers. ------->

 

Hieronder foto's en bijbehorende informatie van de Sneppers met Carnaval, op vakantie en tijdens de "Snepper-weekenden", fietstochten en Oud-op-Nieuw en diverse andere evenementen.

Click op het gewenste jaar of onderwerp en laat je verrassen.....

 
Het Snepper-weekend in 2000 Snepper-activiteiten in 2006 Snepper-activiteiten in 2012
Het Snepper-weekend in 2001 Snepper-weekend in 2007 De Sneppers met Carnaval
Het Snepper-weekend in 2002 Snepper-weekend in 2008 De Sneppers op vakantie
Het Snepper-weekend in 2003 Snepper weekend in 2009 Hobbies van de Sneppers
Het Snepper-weekend in 2004 Snepperweekend in 2010 De 50-ers club met Theo-50 jaar-feest
Snepper-activiteiten in 2005 Snepper-activiteiten in 2011 De Sneppers Hyves door de KIDS gemaakt!  


Gemaakt door Mat Verhaegh

Datum laatste update: 20 mei 2012

Bezoekers teller:

 

  Klik hier om naar het GASTENBOEK te gaan

Terug naar de Sneppers startpagina
Of naar Verhaegh website
      e-mail: info @ comm-it .nl